Schildervakantie Italie

            

                                                                                                      

We gaan van 12 t/m 16 september 2022 weer schilderen op de mooiste locatie van Italië

 

VOL…..Geef je vast op voor volgende jaar September 2023  

 

Voor iedereen die wil schilderen op zijn of haar eigen niveau, van beginner tot gevorderde schilder. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan! Wees er wel snel bij, want het aantal plekken is beperkt en vol=vol!

Gedurende de midweek gaan we landschappen of stillevens van fruit, groenten of vis van de lokale markt schilderen, in olieverf of acryl. Naast het schilderen wordt er uiteraard ook veel tijd vrijgemaakt om uit te rusten. Onder het genot van meer dan voortreffelijk eten en heerlijke wijnen kunt u samen nieuwe inspiratie opdoen, leren van elkaar of gewoon gezellig kletsen.

De heerlijke tuin is een uitstekende plaats als u even rust nodig hebt. Geniet van de cipressen, olijfboomgaard en het weidse uitzicht.

We beloven dat u de omgeving fantastisch zult vinden. Als vanzelf ga je (nog) beter schilderen en Elly van Gent zal u bijstaan met praktische tips en inspirerende lessen. De lessen zijn van 10:30 tot 16:00. Potloden, verf, doeken, panelen, papier en schildersezels zijn aanwezig.

 

Kortom, de schilderreis is dé mogelijkheid  om (nog) beter te leren schilderen.

Wat 5 daagse schilderreis
Wanneer 12 september t/m 16 september 2022  VOL
De locatie Landgoed Villa Fonti, exclusieve villa, Orciano di Pesaro, le Marche, nabij Ancona, Italië
Kosten € 895,00  pp
Incl. Logies, ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, lessen, verven, panelen, papier enz. Er is geen diner voor de woensdagavond, deze avond wil ik graag met jullie naar een lokale Pizzaria, deze kosten zijn dan voor eigen rekening.  Vervoer van en naar Ancona
Excl. Vliegticket ( vanaf Dusseldorf Weeze naar Ancona via Ryanair)

 

 

Accommodatie 

De villa heeft 10 hotelkamers voor 1 of 2 personen. Alle hotelkamers hebben een eigen badkamer. Er zijn kamers met een eigen opgang en zijn allen verbonden met de centrale binnenruimte. Er is een prachtige tuin, een groot zwembad, 4 terrassen en een Nederlandse gastvrouw/kok. Kortom een perfecte plaats om te schilderen. Lunch en diner worden geserveerd onder de pergola met een mooi uitzicht. Alvast sfeer proeven? Neem een kijkje op:

https://www.villafonti.it/nl/

Docent

Kunstenaar Elly van Gent zal deze week uw docent zijn. Zij zorgt voor een goede begeleiding met veel persoonlijke aandacht om te komen tot een goed resultaat. Kijk voor werk van Elly op:

www.ellyvangent.com

 

Heeft u zin om mee te gaan? 

Meld u zich dan snel aan via onderstaand invulformulier. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op en ontvangt u van ons een informatiepakket.

Wilt u extra informatie of heeft u andere vragen? 

Bel voor informatie naar  Elly  +31 6 48949391

Tot ziens bij de schilderreis!